Χριστοδουλάκης: Μετά τις εκλογές θα συγκροτηθεί νέο κόμμα - iefimerida.gr

Χριστοδουλάκης: Μετά τις εκλογές θα συγκροτηθεί νέο κόμμα

Χριστοδουλάκης: Μετά τις εκλογές θα συγκροτηθεί νέο κόμμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι διαμορφώνονται οι όροι για τη συγκρότηση ενός νέου κόμματος μετά τις εκλογές, εξέφρασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Χριστοδουλάκης.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 9,84, ο κ. Χριστοδουλάκης, είπε πως δεν πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταφέρει να ανακτήσει ένα σημαντικό μέρος των δυνάμεών του στις προσεχείς εκλογές.

Αντίθετα ανέφερε πως «πια ότι διαμορφώνονται οι όροι για να συγκροτηθεί ένας ευρύτερος, ισχυρότερος φορέας και πόλος με ευρύτερες συμμετοχές». «Αυτό θεωρώ όμως ότι είναι ένα θέμα το οποίο θα συζητηθεί με πολύ πιο συγκροτημένο τρόπο μετά τις εκλογές», συνέχισε.

Μάλιστα, ο κ. Χριστοδουλάκης προσπάθησε να εξηγήσει και τους λόγους για τους οποίους υπάρχει η ανάγκη να συγκροτηθεί αυτός ο νέος χώρος: «Θεωρώ ότι είναι πλέον πολύ φανερό ότι εδώ υπάρχει η ανάγκη πια για μία μαχητική υπεράσπιση του ευρωπαϊκού κεκτημένου, με όρους ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας και αυτό θα κληθούν να το υπερασπιστούν και να το διαμορφώσουν αρκετές δυνάμεις».

Οσο για το ποιες δυνάμεις θα στελεχώσουν αυτόν το νέο σχηματισμό; Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό «οι δυνάμεις θα εισρεύσουν από πολλούς ποταμούς και ρυάκια. Πιστεύω ότι θα είναι κάτι αρκετά δυναμικό και ουσιαστικό για το μέλλον της χώρας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ