Ληστές ετών 10, 11 και 13 είχαν «ρημάξει» τα σπίτια της Καβάλας! - iefimerida.gr

Ληστές ετών 10, 11 και 13 είχαν «ρημάξει» τα σπίτια της Καβάλας!

Ληστές ετών 10
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης να καταδιώξουν τους κλέφτες που επιχείρησαν να μπουν σε ένα ακόμη σπίτι της Καβάλας, δεν πίστευαν στα μάτια τους... Αφού όταν κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν είδαν ότι οι «λήσταρχοι» ήταν δυο ανήλικα κορίτσια. Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η έκπληξή τους όταν κατάλαβαν ότι μαζί με τον τρίτο της παρέας, ένα δεκάχρονο αγόρι, αποτελούσαν τη σπείρα που είχε ρημάξει την Καβάλα!

Τις τελευταίες ημέρες στην Καβάλα είχε πέσει «επιδημία» κλοπών. Συνολικά δέκα σπίτια είχαν δεχτεί ανεπιθύμητες «επισκέψεις» κατά τις νυχτερινές ώρες.

Η ενδέκατη, όμως, έμελλε να είναι και η μοιραία για τους ανήλικους κλέφτες. Σε αυτό το «χτύπημα» είχαν πάει τα δυο από τα τρία μέλη της σπείρας, δύο κορίτσια ηλικίας έντεκα και δεκατριών χρόνων.

Στο σπίτι μπήκαν από το παράθυρο... Στάθηκαν, όμως, άτυχες καθώς έπεσαν πάνω στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού και φυσικά το έβαλαν στα πόδια.

Για κακή τους τύχη, πολύ κοντά ήταν η Αστυνομία, η οποία έδρασε άμεσα και κατάφερε να τις συλλάβει. Αμέσως, οι μικρές ομολόγησαν ότι δεν ήταν μόνες τους, αλλά στην παρέα υπήρχε και τρίτος, ακόμη μικρότερος, αφού ήταν μόλις 10 ετών.

Όπως ομολόγησαν τα τρία παιδιά πολλά από τα χρυσαφικά που άρπαζαν από τα σπίτια τα έδιναν σε έναν 38χρονο και έτσι και αυτός βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ