Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε Πέραμα-Γλυφάδα, λόγω αθλητικών δράσεων την Κυριακή - iefimerida.gr

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε Πέραμα-Γλυφάδα, λόγω αθλητικών δράσεων την Κυριακή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Πέραμα και τη Γλυφάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή την Κυριακή, τους δρόμους τη Γλυφάδας και του Περάματος θα κατακλύσουν δρομείς και ποδηλάτες, διακόπτωντας προσωρινά τη κυκλοφορία των οχημάτων.

Συγκεκριμένα όσον αφορά το Πέραμα, λόγω διεξαγωγής του Ποδηλατικού Γύρου στο Δήμο Περάματος την Κυριακή 27-5-2012 απο τις 11.00 πμ και ως το τέλος της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Δημοκρατίας και τη Λεωφόρο Ειρήνης, καθώς και στις καθέτους σε αυτές οδούς.

Στη Γλυφάδα, λόγω διεξαγωγής του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου την Κυριακή 27-5-2012 ΄, απο τις 08:00πμ έως τις 13:00πμ θα πραγματοποιηθούν προσωρινές και σταδιακές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους περιοχής Δήμου Γλυφάδας:

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα ισχύσει για :

  • Λ. Ποσειδώνος, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευρυάλης και Γρ. Λαμπράκη (ΑΣΤΕΡΙΑ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο.
  • Ευρυάλης, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Ποσειδώνος και της οδού Διαδόχου Παύλου.
  • Διαδόχου Παύλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευρυάλης και Γρ. Λαμπράκη.
  • Γρ. Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ των της Λεωφ. Ποσειδώνος και της οδού Διαδόχου Παύλου.

Ενω, παράλληλα, θα ισχύσει απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο τμήμα μεταξύ των οδών Ευρυάλης και Γρηγορίου Λαμπράκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ