Προειδοποιούν με απεργία διαρκείας στο Μετρό μετά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις - iefimerida.gr

Προειδοποιούν με απεργία διαρκείας στο Μετρό μετά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Προειδοποιούν με απεργία διαρκείας στο Μετρό μετά της Πανελλαδικές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμέσως μετά το τέλος των πανελλαδικών εξετάσεων οι εργαζόμενοι στο Μετρό δηλώνουν αποφασισμένοι να κατεβάσουν τα ρολό στο Μετρό, αφού υποστηρίζουν ότι θα προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας αν δεν εφαρμοστεί η δικαστική απόφασης, που τους δικαίωσε για τις μισθολογικές περικοπές του 2010.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ), η δικαιοσύνη με την απόφαση 599/2012 έκρινε τις περικοπές των μισθών των εργαζομένων της πρώην ΑΜΕΛ, που είχαν επιβληθεί το 2010, «ως παράνομες και αντισυνταγματικές ...και υποχρεώνει την σημερινή διοίκηση της εταιρείας να μας καταβάλει τα παράνομα παρακρατηθέντα χρήματα».

Έτσι, το ΣΕΛΜΑ προειδοποιεί πως θα προχωρήσει σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, οι οποίες, όμως, θα ξεκινήσουν με την λήξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων και πριν την διεξαγωγή των Εθνικών Εκλογών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ