Ανδριανόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα, πιθανόν αυτοδύναμος - iefimerida.gr

Ανδριανόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα, πιθανόν αυτοδύναμος

Ανδριανόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σίγουρος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνήσει σύντομα τον τόπο, απογοητεύοντας, ωστόσο, τον κόσμο που τον στήριξε, αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα από αυτά που υπόσχεται, εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός της Ν.Δ., Ανδρέας Ανδριανόπουλος.

Μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή, ο κ. Ανδριανόπουλος, εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές και μάλιστα, όπως είπε «μπορεί να πάρει και αυτοδυναμία». «Εχει καβαλήσει ένα ρεύμα το οποίο δεν συγκρατείται», συνέχισε.

Αναφερόμενος σε αυτούς που θα στηρίξουν το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές είπε πως «σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, σε αυτές τις εκλογές θα πάρει και τους υπόλοιπους κρατικοδίαιτους, ρουσφετολόγους, κυκλώματα πελατείας, τα οποία ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Επίσης το ρεύμα θα έχει αντανάκλαση και στον αγροτικό χώρο. Θα πάρει πολλούς από το ΚΚΕ, το οποίο και θα συρρικνώσει και θα πάρει ένα μικρό ποσοστό από τους Ανεξάρτητους Ελληνες».

«Υπάρχει πολύ ΠΑ.ΣΟ.Κ μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και ένα μεγάλο κομμάτι της Ν.Δ κυρίως στο κρατικοδίαιτο και ρουσφετολογικό τομέα», συνέχισε.

Ομως, όπως εξήγησε στη συνέχεια θεωρεί πως «όταν έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα κάνει τίποτα από αυτά που λέει. Ερχόμενος στην εξουσία θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Δεν μπορεί να κάνει αυτά που λέει γιατί θα καταλάβει ποιες είναι οι συνέπειες, με αποτέλεσμα να κάνει μια τεράστια τούμπα».

Κλείνοντας προέβλεψε πως «η κοινή γνώμη θα απογοητευτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και τότε σκεφτείτε τον εφιάλτη της Ελλάδος. Θα έχει απογοητευτεί από την Αριστερά, δεν θα εμπιστεύεται την Δεξιά ή την Κεντροδεξιά, άρα η οργή θα ξεχειλίσει και θα έχουμε κοινωνική έκρηξη».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ