Η Μαντόνα θέλει να γίνει Ομπάμα στην θέση του Ομπάμα - iefimerida.gr

Η Μαντόνα θέλει να γίνει Ομπάμα στην θέση του Ομπάμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 53χρονη σταρ μάλλον ζήλεψε την φήμη του Μπόνο, ο οποιός ντιλάρει κατευθείαν με τον ΟΗΕ και τους ηγέτες του πλανήτη. Έτσι αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κάτσει εκεί που της αξίζει. Δηλαδή στο Οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.

«Δεν μπορείς να αλλάξεις ουσιαστικά πολλά πράγματα σε μια μέρα. Θα ήθελα να ήμουν πρόεδρος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Δεν θα ξόδευα τόσα πολλά χρήματα για όπλα μαζικής καταστροφής, αλλά για την εκπαίδευση και την τέχνη», δήλωσε το Material Girl όταν την ρώτησαν τι σκοπεύει να κάνει αν γινόταν πρόεδρος των ΗΠΑ για μία ημέρα.

Το οποίο, μεταξύ μας, μια χαρά σχέδιο μου ακούγεται.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Μαντόνα είπε τις δικές της αλήθειες όσον αφορά την δημοσιότητα «Είναι πιο δύσκολο να παραμείνεις διάσημη, παρά να γίνεις διάσημη. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος κανόνας γι' αυτό. Πρέπει να αγαπάς πραγματικά αυτό που κάνεις. Πρέπει να τρέφεις την ψυχή σου με ιδέες και δεν σου επιτρέπεται να σταματήσεις να ωριμάζεις σαν άνθρωπος. Αυτό είναι σε βοηθάει να δημιουργήσεις τέχνη. Σε ότι αφορά στη δουλειά μου, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ