Λοράν Φαμπιούς: « Η Ελλάδα πρέπει να προσέξει ποιο κόμμα θα ψηφίσει» - iefimerida.gr

Λοράν Φαμπιούς: « Η Ελλάδα πρέπει να προσέξει ποιο κόμμα θα ψηφίσει»

Βαρυσήμαντες δηλώσεις του Λοραν Φαμπιους εν όψει των νέων εκλογών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με «φιλική» διάθεση, ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Λοραν Φαμπιους έκανε μια ανοικτή παρέμβαση τονίζοντας οτι «οι Έλληνες στις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου δεν μπορούν να στηρίξουν κόμματα που θα τους κάνουν να εγκαταλείψουν το ευρώ, αν θέλουν να παραμείνουν στην ευρωζώνη»

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1 ο κ. Φαμπιούς αναφέρει: «Πρέπει να εξηγήσουμε χωρίς αλαζονεία στους Έλληνες φίλους μας πως αν θέλουν να παραμείνουν στο ευρώ, και πιστεύω ότι αυτό θέλει η πλειοψηφία τους, δεν μπορούν να στηρίξουν κόμματα που θα τους κάνουν να το εγκαταλείψουν»

«Είναι πολύ λεπτό θέμα γιατί δεν θέλουμε να τους δώσουμε μαθήματα. Όμως ταυτόχρονα η Γαλλία, που δεν θέλει να δώσει μάθημα πρέπει να πει ορισμένα πράγματα στους Έλληνες φίλους της», πρόσθεσε. και διευκρίνισε οτι «Πρέπει ο καθένας να καταλάβει πως αυτό που διακυβεύεται είναι το αν θα παραμείνει ή όχι η Ελλάδα στο ευρώ. Δεν μπορούμε να θέλουμε να μείνουμε στο ευρώ και να μην κάνουμε καμιά προσπάθεια»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ