Γείτονας της Μαντόνα ο Σταύρος Νιάρχος-Αγόρασε βίλα αξίας 13 εκ. δολαρίων - iefimerida.gr

Γείτονας της Μαντόνα ο Σταύρος Νιάρχος-Αγόρασε βίλα αξίας 13 εκ. δολαρίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 27χρονος διάδοχος της δυναστείας Νιάρχου μόλις αγόρασε την θρυλική βίλα Kronish στο Μπέβερλι Χιλς για να στεγάσει τον ερωτά του με την Αυστραλέζα μοντέλα Τζέσικα Χαρτ. Κάτι που τον κάνει πλέον τον πιο κοντινό γείτονα της Μαντόνα. Το όνομα του Σταύρου Νιάρχου είναι αυτό που θέλουν διάφορα δημοσιεύματα (μεταξύ των οποίων και των NY Times) να κρύβεται πίσω από τον ξένο επενδυτή που έδωσε 13.000.000 δολάρια για να αγοράσει την -συνολικής έκτασης 7.000 τ.μ.- ιστορική βίλα Kronish που σχεδιάστηκε από τον Ρίτσαρντ Νιούτρα και η οποία βρισκόταν υπό κατεδάφιση τα τελευταία χρόνια.

Η βίλα, αρχιτεκτονικό ορόσημο για την πόλη του Λος Άντζελες, χρειάζεται επειγόντως αναπαλαίωση, με τον Έλληνα μεγιστάνα να θέλει να προσθέσει -σύμφωνα με πληροφορίες- πισίνα, pool bar και jacuzzi.

Κάτι αυτονόητο αφού στην συγκεκριμένη βίλα δεν πρόκειται να μείνει μόνος, αλλά μαζί με την επίσημη αγαπημένη του, την εντυπωσιακή Αυστραλέζα μοντέλα Τζέσικα Χαρτ.

Μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα, ο Σταύρος αναμένεται να κάνει διακοπές στην Χαβάη, ενώ αναμένεται να κάνει και το υποχρεωτικό καλοκαιρινό του «προσκύνημα» στην Σπετσοπούλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ