Σε οριακό σημείο οι διαπραγματεύσεις Σαμαρά - Ντόρας για τη συνεργασία - iefimerida.gr

Σε οριακό σημείο οι διαπραγματεύσεις Σαμαρά - Ντόρας για τη συνεργασία

Σε οριακό σημείο οι διαπραγματεύσεις Σαμαρά - Ντόρας για τη συνεργασία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε οριακό σημείο κινούνται οι διαπραγματεύσεις της Ν.Δ. με την Δημοκρατική Συμμαχία καθώς τα στελέχη των δύο κομμάτων που συζητούν τους όρους της συνεργασίας έχουν «κολλήσει» στον τρόπο με τον οποίο θα επιτευχθεί η πολιτική συμφωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ν.Δ. επιμένει στην ουσιαστική ενσωμάτωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη επιθυμεί το «Ευρωπαϊκό μέτωπο» με μια σχέση που θα εξασφαλίζει την πολιτική διακριτικότητα.

Οι επόμενες ώρες θεωρούνται σημαντικές για την επίτευξη συμφωνίας- που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες- η για την αποτυχία των διαβουλεύσεων που θεωρείται η λιγότερο πιθανή, αλλά πάντως ενδεχόμενη εξέλιξη.΄

Πάντως, σε περίπτωση που υπάρξει πολιτική συμφωνία, τα ζητήματα των προσώπων θεωρούνται ήδη λυμένα καθώς υπάρχει συμφωνία γι αυτούς που θα τεθούν σε εκλόγιμες θέσεις στις λίστες της Ν.Δ. .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ