Ο «χορός» του Αμπράμοβιτς στον τελικό του Champions League! [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο «χορός» του Αμπράμοβιτς στον τελικό του Champions League! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στιγμές... αγωνίας έζησε κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League, ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, τον οποίο «τσάκωσε» η κάμερα να... «χορεύει» ή να κουνιέται, τέλος πάντων, από τη θέση του... Καθένας με το... γούρι του!

Ο Αμπράμοβιτς, μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται και να πανηγυρίζει για το γεγονός ότι η ομάδα του κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης, ωστόσο μέχρι να συμβεί αυτό, έζησε 120 λεπτά αγωνίας και αρκετή ώρα ακόμη πνιγμένος στο άγχος μέχρι να εκτελεστούν και τα δέκα πέναλντι.

Κατά ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα, με την αγωνία ζωγραφισμένη, πραγματικά, στο πρόσωπό του, έριξε και έναν... χορό! Το αν ο συγκεκριμένος χορός αποτελεί κάτι σαν... γούρι για το ρώσο μεγιστάνα ίσως να μην το μάθουμε και ποτέ, ωστόσο οι στιγμές που προσέφερε χορεύοντας και κατέγραψαν οι κάμερες, είναι πραγματικά απολαυστικές....

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ