Βρέθηκε το μυστικό δωμάτιο του Στίβ Τζόμπς στα γραφεία της Pixar [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Βρέθηκε το μυστικό δωμάτιο του Στίβ Τζόμπς στα γραφεία της Pixar [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας χώρος που είχε δημιουργηθεί για τις ανάγκες εξαερισμού στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Pixar, την εταιρεία κινουμένων σχεδίων που ίδρυσε ο εκλιπόντας οραματιστής της τεχνολογίας Στίβ Τζόμπς μετά την αποχώρησή του από την Apple το 1986, κατέληξε να γίνει ο μυστικός χώρος συνάντησης του, με άλλους εκκεντρικούς διάσημους στενούς συνεργάτες του.

Το δωμάτιο, το ανακάλυψε τυχαία ο σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων Άντριου Γκόρντον, κατευθυνόμενος μια μέρα προς ένα από τα γραφεία της εταιρείας, όταν αντίκρισε ένα πορτάκι στον τοίχο με ένα κλειδί. Όταν το άνοιξε, είδε πως ήταν μία καταπακτή. Μπουσούλισε μέσα στο μικρό τούνελ και ξαφνικά βγήκε σε ένα χώρο που είχε το μέγεθος δωματίου όπου και αποφάσισε να αρχίσει να διακοσμεί τον κενό χώρο.

Βρέθηκε το μυστικό δωμάτιο του Στίβ Τζόμπς στα γραφεία της Pixar [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το συγκεκριμένο «μυστικό» δωμάτιο αναφέρεται και στη βιογραφία του Στιβ Τζόμπς από τον Γουόλτερ Ίσαακσον.

Βρέθηκε το μυστικό δωμάτιο του Στίβ Τζόμπς στα γραφεία της Pixar [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1

Στο παρακάτω βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα, ο Άντριου Γκόρντον αφηγείται την ιστορία για το πώς ανακάλυψε και να διακοσμεί το μυστικό δωμάτιο, αλλά και τις συναντήσεις του με το Στίβ Τζόμπς και τους συνεργάτες του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ