Ο ΛΑΟΣ αποφάσισε την αυτόνομη κάθοδό του στις εκλογές - iefimerida.gr

Ο ΛΑΟΣ αποφάσισε την αυτόνομη κάθοδό του στις εκλογές

Ο ΛΑΟΣ αποφάσισε την αυτόνομη κάθοδό του στις εκλογές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεσημέρι συνεδρίασε η Εκτελεστική Γραμματεία και η πρώην κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ υπο την προεδρία του Γιώργου Καρατζαφέρη, όπου αποφασίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία, η αυτόνομη κάθοδος του ΛΑΟΣ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με το ΛΑΟΣ «η πρόταση του κ.Σαμαρά κρίθηκε προσχηματική από τη στιγμή που παράλληλα με το διάλογο σε επίπεδο κορυφής, υπογείως βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση προσεταιρισμού στελεχών του ΛΑΟΣ έναντι προσωπικών ανταλλαγμάτων».

Κατά την συνεδρίαση, ο πρώην βουλευτής Θανάσης Πλεύρης, ζήτησε να συναινέσει ο ΛΑΟΣ στην πρόσκληση της ΝΔ για ενιαίο μέτωπο της Κεντροδεξιάς, τονίζοντας ότι εάν δεν συμβεί αυτό τότε ο ίδιος θα πράξει κατά συνείδηση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θανάσης Πλεύρης θα αποχωρήσει απο το ΛΑΟΣ και φέρεται να είναι έτοιμος να προσχωρήσει στη ΝΔ. Παράλληλα, με δήλωση που διανέμει το γραφείο τύπου του ΛΑΟΣ ο πατέρας του πρώην βουλευτή, Κωνσταντίνος Πλεύρης, καταδικάζει όσους φύγουν απο το κόμμα, ενω τάσσεται στο πλευρό του Γιώργου Καρατζαφέρη, και καλεί τους πολιτικούς τους φίλους να πράξουν το ίδιο, «για την επικράτηση των ιδεών του πατριωτισμού», όπως υποστηρίζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ