Ντιμπέιτ Σαμαρά- Τσίπρα προτείνει η Νέα Δημοκρατία - iefimerida.gr

Ντιμπέιτ Σαμαρά- Τσίπρα προτείνει η Νέα Δημοκρατία

Ντιμπέιτ Σαμαρά- Τσίπρα προτείνει η Νέα Δημοκρατία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διεξαγωγή μίας τηλεμαχίας, μία εβδομάδα πριν τις εκλογές, μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα πρότεινε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης τονίζοντας οι 2 όλιτικοί αρχηγοί θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν έναν «πόλεμο» θέσεων και απόψεων.

Ο Γιάννης Μιχελάκης μίλησε στο ΒΗΜΑ 99,5 και η πρότασή του για ντιμπέιτ μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών επιβεβαιώνει ότι αυτή τη στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο βασικός αντίπαλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη μάχη για την εκλογική πρωτιά.

ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ

Τη θέση ότι είναι ανοιχτοί στο διάλογο και στις τηλεοπτικές αναμετρήσεις εκφράζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην πρόταση Μιχελάκη και χαρακτηρίζουν θετικό το γεγονός ότι η ΝΔ αποφάσισε να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό διάλογο.

Αυτό που προκαλεί προβληματισμό στην Κουμουνδούρου είναι το γεγονός ότι δεν μπορούν να δεχθούν την αναμέτρηση ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα, μετά την σκληρή κριτική που είχαν ασκήσει στην ανάλογη πρόταση του ΠΑΣΟΚ, πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, για ντιμπέιτ ανάμεσα στον Βενιζέλο και τον Σαμαρά.

Ταυτόχρονα όμως, όπως τονίζουν δεν μπορούν να απορρίψουν την πρόταση για να μην θεωρηθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας αποφεύγει την απευθείας αντιπαράθεση με τον Αντώνη Σαμαρά.
Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζουν με έμφαση ότι είναι ανοιχτοί στο διάλογο και ότι πρέπει να καθοριστούν οι όροι και αναζητούν ισορροπίες για να μην φανούν ανακόλουθοι αποκλείοντας το διάλογο με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ