Διάψευση Πικραμμένου: Καμία εντολή δεν έδωσα για το ΕΤΑΚ - iefimerida.gr

Διάψευση Πικραμμένου: Καμία εντολή δεν έδωσα για το ΕΤΑΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ουδεμία εντολή για το ΕΤΑΚ έδωσε ο πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος στον υπουργό Οικονομικών, τονίζεται σε ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου, η οποία εκδόθηκε για να απαντήσει στις σχετικές φήμες.

Στην ίδια ανακοίνωση γνωστοποιείται ότι στη συνεδρίαση δεν συζητήθηκε το ζήτημα της χρονικής επάρκειας των ταμειακών διαθεσίμων.

Στην ανακοίνωση αποσαφηνίζονται τα εξής: Στη συνεδρίαση συζητήθηκε όντως η κατάσταση της οικονομίας, σύντομα δε το Υπουργείο Οικονομικών θα ενημερώσει λεπτομερώς για την πορεία των εσόδων και των δαπανών. Θα το κάνει αφού προηγουμένως πληροφορηθεί αναλυτικά στοιχεία από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Αυτό που επισημάνθηκε – τονίζει το πρωθυπουργικό γραφείο- είναι ότι ο εισπρακτικός μηχανισμός οφείλει να αποφύγει τη χαλαρότητα, που συνήθως χαρακτηρίζει προεκλογικές περιόδους. Αναφορά στο ΕΤΑΚ έγινε, δίχως όμως να εξεταστεί αναλυτικά το θέμα και χωρίς να δοθεί συγκεκριμένη εντολή από τον πρωθυπουργό στον υπουργό Οικονομικών.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, καταλήγει η πρωθυπουργική ανακοίνωση, η διασπορά ανυπόστατων πληροφοριών και η καλλιέργεια πρόσθετης ανησυχίας στη δοκιμαζόμενη κοινωνία μόνο προβλήματα προκαλούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ