OTOE: Οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες είναι εξασφαλισμένες - iefimerida.gr

OTOE: Οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες είναι εξασφαλισμένες

TOE: Οι ελληνικές τράπεζες δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες και την πολιτική αβεβαιότητα, η ομαλή λειτουργία των ελληνικών τραπεζών και οι καταθέσεις δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο, διαβεβαιώνει η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ). Με σημερινή της παρέμβαση η ΟΤΟΕ ζητά οι τράπεζες να αντιμετωπίζονται «με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή από όλους», προκειμένου να εξασφαλίζεται η σταθερότητα της λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος,«ανεξάρτητα από τις επιμέρους πολιτικές και οικονομικές απόψεις που διατυπώνονται αυτή την περίοδο, οι οποίες είναι θεμιτές στο βαθμό που εκφράζουν ολοκληρωμένες πολιτικές και οικονομικές επιλογές και δεν υπηρετούν άλλες σκοπιμότητες».

Επίσης, σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής της η ΟΤΟΕ ζητά από τις πολιτικές δυνάμεις να αντιμετωπίζουν την κάθε «προσπάθεια εκμετάλλευσης του τραπεζικού συστήματος από διάφορα κέντρα οικονομικών συμφερόντων, που κινδυνολογούν υπονομεύοντας τις Τράπεζες για λόγους δικών τους σκοπιμοτήτων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ