Πάγκαλος: «Ο Τσίπρας θέλει εκλογές πριν προλάβει να αποκαλυφθεί» - iefimerida.gr

Πάγκαλος: «Ο Τσίπρας θέλει εκλογές πριν προλάβει να αποκαλυφθεί»

Πάγκαλος: «Ο Τσίπρας θέλει εκλογές πριν προλάβει να αποκαλυφθεί»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, κατηγορώντας τον ίδιο ότι λέει ψέμματα και ότι κάνει αισχρή ψηφοθηρία.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Πάγκαλος, κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για αισχρή και ανεύθυνη ψηφοθηρία καθώς όπως είπε «οδηγεί τη χώρα σε εκλογές προκειμένου να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό εκμεταλλευόμενος τη συγκυρία και φοβούμενος να μην αλλάξει το ρεύμα».

Μάλιστα κατηγόρησε το κ. Τσίπρα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για αυθαιρεσία και υπεροψία έναντι των αντιπάλων τους «από το ύψος του 16%» και αναρωτήθηκε αν θα αρχίσουν τις εκτελέσεις μόλις το ποσοστό του κόμματος τους φθάσει το 25%

Επίσης, ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε ασυνάρτητες και αυθαίρετες τις θέσεις του Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνοντας ότι αν αυτές εφαρμοστούν θα οδηγηθούμε «σε οικονομικού χαρακτήρα καταστροφή που θα μας πάει 30-40 χρόνια πίσω».

Σε ότι αφορά στις θέσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για το έλλειμμα, ανέφερε σκωπτικά πως «υπάρχει και Αγιος Βασίλης και η καλή μάγισσα που μαθαίνουν τα καλά παιδιά – όπως ο κ. Τσίπρας- όταν βγαίνουν από το νηπιαγωγείο».

Αναφερόμενος στη λέξη τοκογλύφος είπε πως είναι «τζάμπα λέξη» καθώς πρόκειται για ανθρώπους που μας δανείζουν χρήματα και πρέπει να τα δώσουμε πίσω.

Μάλιστα, ο κ. Πάγκαλος επιχείρησε να ερμηνεύσει το αποτέλεσμα της κάλπης λέγοντας πως το μήνυμα που αυτή στέλνει δεν είναι «συνεργαστείτε». «Αυτό είναι δευτερεύον», επισήμανε. Η κύρια υπόδειξη του μέσου έλληνα πολίτη είναι ότι επιθυμεί να συνεχιστεί η κατάσταση όπως ήταν και να μην θυσιάσει τίποτα από αυτά που είχε στο παρελθόν, κάνοντας, παράλληλα, λόγω για αργόμισθους στο δημόσιο που διορίστηκαν με κομματική εύνοια και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στην κάλπη αλλά και για εκατοντάδες χιλιάδες φοροφυγάδες που θέλουν να παραμείνουν στο απυρόβλητο.

Ανέφερε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ έχει φθάσει σε αδιέξοδο και γι αυτο έχουν όλοι ευθύνη αλλά όπως είπε θα υπάρξει παράταξη δημοκρατική και σοσιαλιστική και θα ξαναπάρει την ευθύνη και θα κυβερνήσει.

Τέλος για την ΔΗΜΑΡ και τον Φώτη Κουβέλη θεώρησε ότι δεν είναι κατανοητή η θέση του να κάνει ό, τι λέει ο Τσίπρας καθώς αν ήταν έτσι κόσμος θα ψήφιζε κατ' ευθείαν το ΣΥΡΙΖΑ .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ