Μίχαλος: Οι υπεύθυνοι της παράτασης της ακυβερνησίας έχουν ονοματεπώνυμο - iefimerida.gr

Μίχαλος: Οι υπεύθυνοι της παράτασης της ακυβερνησίας έχουν ονοματεπώνυμο

Μίχαλος: Οι υπεύθυνοι της παράτασης της ακυβερνησίας έχουν ονοματεπώνυμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ιστορία και οι πολίτες θα αποδώσουν στους πολιτικούς αρχηγούς τις ευθύνες που τους αναλογούν για το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν το μέγεθος της κρίσης και των ευθυνών τους, δήλωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Μετά την αποτυχία σχηματισμού κυβέρνησης η εκ νέου προσφυγή στις κάλπες « θα οξύνει την ένταση των οικονομικών μας προβλημάτων» και θα καταστήσει «δυσχερέστερη την επίλυσή τους». «Εύχομαι και ελπίζω, η παράταση των σημερινών εκκρεμοτήτων να μην οδηγήσει στην απώλεια του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της οικονομίας μας, ούτε να διαταράξει την κοινωνική μας ειρήνη», συνέχισε.

«Σε κάθε περίπτωση, η ιστορία αλλά και οι πολίτες θα αποδώσουν σοβαρές ευθύνες στους πολιτικούς αρχηγούς που δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν το μέγεθος της κρίσης και των ευθυνών τους», συνέχισε.

Μάλιστα ανέφερε πως «οι υπεύθυνοι της παράτασης της ακυβερνησίας έχουν ονοματεπώνυμο», ενώ δήλωσε πως «όσοι παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια σε βάρος της πατρίδας, διακινδυνεύοντας την ευρωπαϊκή της διάσταση και οδηγώντας την με μαθηματική ακρίβεια στην απομόνωση, να είναι βέβαιοι ότι θα υποστούν τις επιπτώσεις των επιλογών τους».

«Ο ελληνικός λαός θα κρίνει τη στάση και τις πράξεις των πολιτικών κομμάτων, που για άλλη μια φορά έθεσαν υπεράνω του κοινού συμφέροντος τις μικροκομματικές τους επιδιώξεις. Η οργή του εκλογικού σώματος, όπως εκφράστηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου, μόνο με την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των κρίσιμων οικονομικών προβλημάτων μπορεί να εξαλειφθεί» επεσήμανε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ