Καρατζαφέρης: Οταν μου γίνει πρόταση, θα σκεφτώ αν θα επιστρέψω - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: Οταν μου γίνει πρόταση, θα σκεφτώ αν θα επιστρέψω

Καρατζαφέρης: Οταν μου γίνει πρόταση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας εν δυνάμει συνομιλητής της ΝΔ για την ανασυγκρότηση της κεντροδεξιάς παράταξης έχει καταστεί ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά την απρόσμενη αποτυχία του να εισέλθει στη Βουλή. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida, περιμένει το άνοιγμα από πλευράς Σαμαρά, το οποίο δεν έχει ακόμη γίνει.

Ο ίδιος διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι θα στις επόμενες εκλογές θα μπει στη Βουλή, αφού εκτιμά ότι θα αντλήσει ψηφοφόρους από τους Ανεξάρτητους Ελληνες του Πάνου Καμμένου που, όπως πιστεύει, βγήκε τραυματισμένος από την ιστορία του εγγράφου προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Σαμαράς έχει ήδη σημάνει προσκλητήριο επιστροφής σε όλα τα κεντροδεξιά κόμματα που προέκυψαν από διάσπαση και αναμένεται να εντείνει τις προσπάθειες προς την πλευρά του κ. Καρατζαφέρη. Στελέχη της ΝΔ διαπιστώνουν, ωστόσο, ότι «αν δεν επιστρέψουν η Ντόρα και ο Μάνος, μόνος του ο Καρατζαφέρης δεν χωράει. Η ΝΔ έχει ήδη προσεταιριστεί τον Μάκη Βορίδη και τον Αδωνι Γεωργιάδη, οπότε η επιστροφή Καρατζαφέρη θα μπάταρε το κόμμα προς τη λαική Δεξιά, δεν θα επρόκειτο για κεντροδεξιά ανασύνταξη» αναφέρουν με νόημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ