Βροχερός καιρός και σήμερα με προσκαιρες νεφώσεις και πτώση θερμοκρασίας - iefimerida.gr

Βροχερός καιρός και σήμερα με προσκαιρες νεφώσεις και πτώση θερμοκρασίας

Βροχερός καιρός και σήμερα με  νεφώσεις και πτώση θερμοκρασίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συννεφιασμένος πάλι ο καιρός σήμερα, με δροσιά και υγρασία που θα επιδεινωθεί κυρίως το βράδυ. Βροχές μικρής διάρκειας, θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ενω θα υπάρξει γενικά μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικότερα

Για τη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις που θα αυξηθούν τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και πιθανώς να εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία στη Θράκη θα κυμανθεί απο 11 εως 23 βαθμούς Κελσίου, ενω στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές που θα ενταθούν στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο τη νύχτα. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενω στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα εμφανιστούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τις πρωινές ώρες, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Για τα Νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αρχικά θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες και θα υπάρξει πιθανή βελτίωση από το απόγευμα, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και πιθανώς να σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα γύρω ορεινά, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη, τα φαινόμενα θα ενταθούν και αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική, Κεντρική, Βόρεια χώρα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν με πιθανότητα βροχών αργότερα. Πάντως από το βράδυ τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν. Η Θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ