Καμμένος: Προβοκάτσια το Σχέδιο Β - Δεν θα ασχοληθώ με μικροπρέπειες [βίντεο] - iefimerida.gr

Καμμένος: Προβοκάτσια το Σχέδιο Β - Δεν θα ασχοληθώ με μικροπρέπειες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για προβοκάτσιες έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο για τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, αναφερόμενος στο έγγραφο με το υποτιθέμενο «Σχέδιο Β» που φέρεται να κατέθεσε στον Κάρολο Παπούλια.

«Ο ελληνικός λαός έδωσε μια σαφέστατη εντολή: απαλλαγή από το Μνημόνιο με μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας που θα διασφαλίζει την εθνική κυριαρχία και την εθνική ακεραιότητα»», είπε ο Πάνος Καμμένος και εξήγησε την αρνητική στάση των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στην πρόταση για κυβέρνηση προσωπικοτήτων:

«Για να γίνει αυτή η κυβέρνηση θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι δεν γίνεται ούτε με προβοκάτσιες ούτε με τις μεθόδους του χτες. Εμείς καταθέσαμε το κυβερνητικό μας πρόγραμμα, και τα επτά σημεία που αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα και απαίτηση στο σύνολό τους να γίνουν αποδεκτά για να προχωρήσουμε για μια καινουρια μέρα για την Ελλάδα»

Στην ερώτηση για το ποιος έχει κάνει την προβοκάτσια, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι οταν «ο ελληνικός λαός πεινά και πονά όταν απειλείται η εθνική κυριαρχία της χώρας», αυτός δεν μπορεί να ασχοληθεί με μικροπρέπειες.

Κουίκ: Δεν έφυγε από εμάς τέτοιο χαρτί

Νωρίτερα το πρωί, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5, ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και βουλευτής Επικρατείας του κόμματος Τέρενς Κουίκ υποστήριξε ότι «Ο κ. Καμμένος και χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί με δηλώσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς εξήγησε και τα είπε, ότι τέτοιο χαρτί δεν ενεχείρισε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και όχι μόνον αυτό. Είπε, επίσης, και παρακαλώ διαβάστε τα πρακτικά, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα, από κανένα διάλογο δεν προκύπτει ότι τέτοιο χαρτί έγινε αντικείμενο συζήτησης».

Ο κ. Κουίκ είπε ακόμα ότι Πάνος Καμμένος παρέδωσε στον Πρόεδρο το πρόγραμμα του κόμματος και όχι κάποιο σημείωμα με Σχέδιο Β. Για το πως δημιουργήθηκε το θέμα, ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι «κάποιοι θέλουν με αυτή τη μέθοδο να τον κάψουν. Να παίξουν όπως θέλουν στα δικά τους τα γήπεδα. Και δεν αναφέρομαι στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Μακριά από μένα».

«Δεν υπάρχει περίπτωση να κάθισαν στη Γραμματεία της Προεδρίας Δημοκρατίας να σύνταξαν ένα κείμενο και να το έστειλαν προς τα έξω. Το πώς αυτό το έγγραφο έφτασε στα χέρια της Προεδρίας κι από κει και πέρα η Προεδρία το διένειμε... Εμείς επιμένουμε και μένουμε πάνω στα επίσημα πρακτικά. Διότι scripta manent. Ό,τι λέγεται, αυτό καταγράφεται. Κι αυτό που καταγράφεται είναι και το επίσημο», είπε ακόμα και υπογράμμισε ότι «τέτοιο χαρτί δεν έχει φύγει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον πρόεδρό μας. Τέτοιο χαρτί δεν το αναγνωρίζουμε. Καταρχήν δεν έχει υπογραφή. Υπάρχει περίπτωση να φύγει χαρτί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, από τον πρόεδρο τον Πάνο Καμμένο και να πάει στην Προεδρία χωρίς να ζητήσουμε αριθμό πρωτοκόλλου, χωρίς να έχει συνοδευτική επιστολή, χωρίς να είναι υπογεγραμμένη;».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ