Καψής: Ο Παπαδήμος δεν ήθελε να παρέμβει στη διαδικασία του Προεδρικού - iefimerida.gr

Καψής: Ο Παπαδήμος δεν ήθελε να παρέμβει στη διαδικασία του Προεδρικού

Καψής: Ο Παπαδήμος δεν ήθελε να παρέμβει στη διαδικασία του Προεδρικού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στο ερώτημα γιατί ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος έστειλε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, σημείωμα στο οποίο περιέγραφε την κατάσταση της οικονομίας και δεν ενημέρωσε προσωπικά τους πολιτικούς αρχηγούς, προσπάθησε να δώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής.

Μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA, ο κ. Καψής ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την κατάσταση της οικονομίας, ο οποίος, μάλιστα, του ζήτησε τα σημεία της ενημέρωσης αυτής και γραπτώς.

Εν συνεχεία, για το περιεχόμενο του σημειώματος ενημερώθηκαν από τον ίδιο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας οι πολιτικοί αρχηγοί, κατά τη διάρκεια των χθεσινών συσκέψεων στο προεδρικό Μέγαρο.

Οπως διευκρίνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, το σημείωμα αναφερόταν στα ταμειακά διαθέσιμα και στο τραπεζικό σύστημα και δεν ήταν επιστολή, αλλά... σημείωμα.

Ερωτώμενος ο κ. Καψής γιατί ο πρωθυπουργός δεν ενημέρωσε ο ίδιος τους πολιτικούς αρχηγούς, απάντησε πως δεν το έκανε για να μη θεωρηθεί παρέμβαση, τη στιγμή που αναζητείτο δια των διερευνητικών εντολών κυβερνητική λύση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ