Η Mαντόνα κλείνει την 15χρονη κόρη της στην «ντουλάπα» - iefimerida.gr

Η Mαντόνα κλείνει την 15χρονη κόρη της στην «ντουλάπα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ψιλο-τσαντισμένη έδειχνε η Λούρδη στο σημερινό προσκύνημα στο Νεουορκέζικο Kaballah Centre, όπου παραβρέθηκε η Μαντόνα και όλη της οικογένεια. Ίσως επειδή η μητέρα της, της απαγόρευσε να ανέβει στην σκηνή και να χορέψει, κατά την διάρκεια της επερχόμενης καλοκαιρινής της περιοδείας. Περιορίζοντας τον ρόλο της σε βοηθό ενδυματολόγου.

' Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για την Λούρδη να ανέβει στην σκηνή. Δεν πρόκειται ούτε να χορέψει, ούτε να τραγουδήσει. Ο ρόλος της περιορίζεται στο να βοηθήσει την ενδυματολόγο κατά την διάρκεια της περιοδείας'.

Η Mαντόνα κλείνει την 15χρονη κόρη της στην «ντουλάπα» | iefimerida.gr 0

Αυτή η δήλωση στενού συνεργάτη της Μαντόνα ίσως και να εξηγεί την χαρακτηριστική απροθυμία που έδειχνε η 15χρονη να ακολουθήσει την μητέρα της, καθώς πήγαιναν όλοι μαζί οικογενειακώς στο Kaballah Centre στην Νέα Υόρκη.

Πέρα από την Λούρδη και την Μέρσι, μαζί τους ήταν και ο φωτογράφος φίλος της Στίβεν Κλέιν που κουβαλούσε στους ώμους του τον υιοθετημένο γιό της, Ντέιβιντ.Ενώ λίγο πιο πίσω τους ακολουθούσε ο 11χρονος γιος του Γκάι Ρίτσι, Ρόκκο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ