Νέα «αταξία» με το TAXIS – Τρεις μέρες μετά την πρεμιέρα του, το έριξαν - iefimerida.gr

Νέα «αταξία» με το TAXIS – Τρεις μέρες μετά την πρεμιέρα του, το έριξαν

Νέα «αταξία» με το TAXIS – Το αναβαθμίζουν τρεις μέρες μετά την πρεμιέρα του!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα πολλά είναι αυτά που δεν έχουν λογική. Οπότε το ότι κάποιοι αποφάσισαν να αναβαθμίσουν το σύστημα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων τρεις μέρες μετά την πολυσυζητημένη πρεμιέρα του, στις 9 Μαϊου, μάλλον δεν πρέπει να μας ξενίζει. Το βέβαιο είναι ότι από χθες το πρωί όλες οι υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων τέθηκαν εκτός λειτουργίας!

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

«Αγαπητοί συνεργάτες

Σας ενημερώνουμε ότι, στα πλαίσια της αναβάθμισης του δικτυακού εξοπλισμού που σχεδιάζει το έργο DataCenter καθώς και της ηλεκτρολογικής αναβάθμισης του Κέντρου που προγραμματίστηκε ταυτόχρονα, όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Γ.Γ.Π.Σ. δεν θα είναι διαθέσιμες από το Σάββατο 12/05/2012 και ώρα 7:00 μέχρι και την Κυριακή 13/05/2012 και ώρα 17:00.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».

Τώρα όσον αφορά εκείνους που επιθυμούν να υποβάλλουν άμεσα τις φορολογικές δηλώσεις τους, θα πρέπει να περιμένουν μαζί με την αναβάθμιση του συστήματος και την υποβάθμιση της νοημοσύνης τους…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ