Tι γράφει ο Στέφανος Μάνος στο twitter για τη συνεργασία του με τη Ντόρα - iefimerida.gr

Tι γράφει ο Στέφανος Μάνος στο twitter για τη συνεργασία του με τη Ντόρα

Ti γράφει ο Στέφανος Μάνος στο twitter του για τη συνεργασία του με τη Ντόρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αισιόδοξος εμφανίζεται ο πρόεδρος της Δράσης, Στέφανος Μάνος, για την έκβαση των συζητήσεων που έχει με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας (ΔΗΣΥ), Ντόρα Μπακογιάννη, με στόχο τη συνεργασία τους.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην τηλεόραση της ΝΕΤ, ο κ. Μάνος, εκτίμησε ότι τα δύο αυτά κόμματα – ΔΡΑΣΗ και ΔΗΣΥ – θα μπορέσουν τελικά να συνεργαστούν.

«Συνεχίζουμε με την κ. Μπακογιάννη τη συζήτηση που ξεκινήσαμε προεκλογικά. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε σύντομα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ συνέχισε, δηλώντας αισιόδοξος για το ότι «τώρα, μετά τις εκλογές, μπορεί να υπάρξει μία συμφωνία [με την ΔΗΣΥ & τους ευρωπαϊστές/μεταρρυθμιστές]».

Μάλιστα, όπως ανέφερε, δεν μιλά για απλή συνεργασία, αλλά για ένα νέο «διευρυμένο κόμμα, με νέο καταστατικό και νέα μέλη», το οποίο «θα αλλάξει το σκηνικό».

«Θέλουμε να υπάρξει ένας ευρύτερος κεντρώος χώρος μαζί με την κεντροαριστερά. Θα διευρύνουμε τις συνεργασίες μας με πρόσωπα», είπε κλείνοντας.

Χαρακηριστικά της αισιοδοξίας για τη θετική έκβαση της συνεργασίας ήταν και τα tweet που έκανε χθες το βράδυ με αποσπάσματα της συνέντευξής του στην κρατική τηλεόραση:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ