Πήγαν για απεγκλωβισμό ανθρώπων αλλά τελικά έβγαλαν... 88 κιλά χασίς!

Ετρεχαν υπερβολικά, όχι χωρίς λόγο, αφού στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου τους μετέφεραν 88 κιλά χασίς... Το αποτέλεσμα ήταν... το αυτοκίνητο να ανατραπεί, οι ίδιοι να προδοθούν και η Αστυνομία, εκεί που ξεκίνησε να πάει να βοηθήσει στο τροχαίο, να βρεθεί μπροστά σε μια υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Το περιστατικό συνέβη στο Αιτωλικό και η ιστορία άρχισε να αποκαλύπτεται όταν οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν να μεταβούν στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου επειδή, όπως είχαν πληροφορηθεί, ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε.

Η πρώτη δουλειά των Αστυνομικών όταν έφθασαν στην περιοχή ήταν να ελέγξουν το όχημα προκειμένου να διαπιστώσουν εάν υπήρχε κάποιος εγκλωβισμένος σε αυτό. Τελικά, όχι απλά δεν υπήρχε, αλλά όσοι επέβαιναν είχαν φροντίσει να το εγκαταλείψουν και μάλιστα άρον - άρον.

Και αυτό φυσικά, γιατί, όπως αποκάλυψε η έρευνα της Αστυνομίας, στο αυτοκίνητο υπήρχαν 78 δέματα κάνναβης βάρους 88 κιλών, καθώς και ένα δέμα με πάστα κάνναβης, βάρους περίπου τριών κιλών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο ανήκει σε 38χρονη η οποία συνελήφθη διότι κατηγορείται για εμπλοκή στην υπόθεση.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, προκειμένου να εντοπιστούν και άλλα άτομα, που ενδεχομένως εμπλέκονται στη μεταφορά των ναρκωτικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ