Και δεύτερος μασέρ μηνύει τον Τραβόλτα για σεξουαλική παρενόχληση - iefimerida.gr

Και δεύτερος μασέρ μηνύει τον Τραβόλτα για σεξουαλική παρενόχληση

Καί δεύτερος μασέρ μηνύει τον Τραβόλτα για σεξουαλική παρενόχληση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα καλά φαίνεται ότι έχει μπλέξει ο Τζον Τραβόλτα, αφού δεν πέρασε ούτε ένα 24ωρο από την πρώτη καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση και ήδη... έσκασε και η δεύτερη, ακριβώς για τον ίδιο λόγο, με απαίτηση ακριβώς το ίδιο ποσό: Αλλα δύο εκατομμύρια δολάρια.

Οπως ισχυρίζεται το νέο θύμα του διάσημου ηθοποιού, το ραντεβού τους δεν κλείστηκε μέσω ίντερνετ, αλλά σε κάποιο θέρετρο της Ατλάντα, όπου ο Τζον Τραβόλτα έκανε τις διακοπές του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην αγωγή του ο δεύτερος καταγγέλων, η συμπεριφορά του Τραβόλτα ήταν παράξενη από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο χώρο όπου θα του έκανε μασάζ. «Τα μάτια του ήταν κόκκινα και η συμπεριφορά του περίεργη».

Αμέσως πέταξε από πάνω του το σεντόνι που κάλυπτε το γυμνό του σώμα, ισχυριζόμενος ότι... δεν άντεχε τη ζέστη και ζήτησε από τον μασέρ ένα καλό μασάζ στην περιοχή... των γλουτών, αφού, όπως είπε «η περιοχή αυτή θέλει πολύ δουλειά».

Ο... υπάκουος μασέρ, έκανε αυτό που του ζήτησε ο Τραβόλτα. Αρχισε να του κάνει μασάζ στην περιοχή των γλουτών. Τότε ο διάσημος ηθοποιός, προκειμένου να του αποδείξει... πόσο ευχαριστημένος είναι με τη δουλειά του, άνοιξε διάπλατα τα πόδια του και του αποκάλυψε τη στύση του!

Δεν περιορίστηκε, όμως, σε αυτό. Του πρότεινε να τον βοηθήσει να... εκτονώσει τη χαρά του χαϊδεύοντάς τον στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και του πρωκτού.

Το πως έληξε το συγκεκριμένο συμβάν στο θέρετρο της Ατλάντα δεν διευκρινίζεται, ώστόσο η ιστοριά γενικά καταλήγει με μια αγωγή εναντίον του Τραβόλτα με την οποία του ζητά αποζημίωση ύψους δύο εκατομμυρίων δολαρίων και η οποία έρχεται να προστεθεί σε άλλη μία που κατατέθηκε μια μέρα πριν, ακριβώς για τον ίδιο λόγο, με ακριβώς την ίδια απαίτηση και.. από τον ίδιο δικηγόρο!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ