Κατσέλη: Μόνη λύση η σύμπραξη όλων των δυνάμεων της Αριστεράς - iefimerida.gr

Κατσέλη: Μόνη λύση η σύμπραξη όλων των δυνάμεων της Αριστεράς

Κατσέλη: Μόνη λύση η σύμπραξη όλων των δυνάμεων της Αριστεράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν βλέπει άλλη λύση εκτός από τη σύμπραξη όλων των δυνάμεων της Αριστεράς, η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, Λούκα Κατσέλη.

Στην ανακοίνωσή που εξέδωσε το κόμμα μετά τη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής κατά τη διάρκεια της οποίας εξετάστηκαν οι προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηριστικά αναφερόταν ότι «δεν είναι ώρα για μερικού τύπου διευθετήσεις αλλά για συνολικές απαντήσεις. Η λύση είναι η σύμπραξη όλων των δυνάμεων της Αριστεράς».

Στην ίδια ανακοίνωση, τονίζεται, μεταξύ άλλων, ότι «απαιτείται συστράτευση όλων των προοδευτικών κοινωνικών δυνάμεων» και ότι «προς αυτή την κατεύθυνση εργάζεται και θα συνεχίσει να εργάζεται η Κοινωνική Συμφωνία».

Το κόμμα της κ. Κατσέλη καλεί «όλα τα προοδευτικά κόμματα να συγκροτήσουν μια ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία ώστε να καταστήσουν πραγματικότητα μια προοδευτική διακυβέρνηση στη βάση μιας ελάχιστης προγραμματικής σύγκλισης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ