Παραλίγο να πεθάνει, επειδή δεν του άρεσε η σούπα της γυναίκας του - iefimerida.gr

Παραλίγο να πεθάνει, επειδή δεν του άρεσε η σούπα της γυναίκας του

Ρωσία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επόμενη φορά που θα σας έρθει η επιθυμία να σχολιάσετε κάτι που δεν σας αρέσει στο φαγητό που έφτιαξε η γυναίκα σας, σκεφτείτε το δύο φορές πριν μιλήσετε, κι έχετε πάντα στο μυαλό σας την ιστορία αυτού του ανθρώπου.

Ο 69χρονος Γιούρι Τίκουικ από ένα χωριό της Ρωσίας, παραλίγο να χάσει τη ζωή του, εξαιτίας μιας σούπας. Όλα ξεκίνησαν όταν είπε στη σύζυγό του ότι η σούπα που είχε φτιάξει δεν του άρεσε, γεγονός που πυροδότησε τρικούβερτο καβγά, με αποτέλεσμα ο Γιούρι να φύγει θυμωμένος από το σπίτι, χτυπώντας πίσω του την πόρτα.

Φεύγοντας, αποφάσισε να πάει μια βόλτα στο δάσος που βρίσκεται κοντά στο χωριό του, για να ηρεμήσει. Ωστόσο, δεν τα υπολόγισε καλά, καθώς χάθηκε μέσα στην πυκνή βλάστηση, και παρέμεινε χαμένος για περισσότερο από ένα μήνα, επιβιώνοντας με μούρα και φύλλα.

Η θερμοκρασία ήταν ιδιαίτερα χαμηλή, και τη νύχτα έπεφτε αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν, όμως για καλή του τύχη βρήκε έναν μικρό, μισογκρεμισμένο αχυρώνα και κοιμόταν εκεί, καλυμμένος με άχυρα, ώστε να προστατευτεί από το κρύο.

Ευτυχώς για αυτόν, τελικά τον βρήκαν κυνηγοί που πέρασαν από το σημείο, σχεδόν ετοιμοθάνατο από την ασιτία και το κρύο, και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Το πρώτο πράγμα που ανέφερε μόλις βρήκε λίγο τις δυνάμεις του, ήταν ότι δεν θα ξαναπεί ποτέ τίποτα για το φαγητό της συζύγου του. Όμως ίσως η περιπέτεια αυτή του κοστίσει ακριβά, καθώς κινδυνεύει να χάσει τα πόδια του, τα οποία έπαθαν σοβαρά κρυοπαγήματα και ενδεχομένως να χρειαστεί να ακρωτηριαστούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ