«Εγέρθητω» μπαίνει ο Μιχαλολιάκος - Οποιος δε θέλει να περάσει έξω [βίντεο] - iefimerida.gr

«Εγέρθητω» μπαίνει ο Μιχαλολιάκος - Οποιος δε θέλει να περάσει έξω [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από την πρώτη του δήλωση του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής σε δημοσιογράφους μετά τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν μπει στην αίθουσα ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ένα από τα... λεβεντόπαιδα του -όπως αποκαλεί ο ίδιος τα μέλη της Χρυσής Αυγής- διέταξε τους εμβρόντητους δημοσιογράφους: «Μόλις μπει ο αρχηγός θα σηκωθείτε όλοι όρθιοι σαν ένδειξη σεβασμού που έχουμε εμείς οι Χρυσαυγίτες». Αμέσως οι δημοσιογράφοι αντέδρασαν λέγοντας ότι «έχουμε έρθει για μία δήλωση», αλλά η απάντηση που πήραν ήταν κάθετη: «οποίος δε θέλει μπορεί να περάσει έξω».

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος μπήκε στην αίθουσα το μέλος της Χρυσής Αυγής, και τότε ένα από τα λεβεντόπαιδα του έδωσε στους δημοσιογράφους... στρατιωτικό παράγγελμα «Εγέρθητω». Μαλιστα μόλις ο εύσωμος νεαρός είδε πως κάποιοι δεν ακολούθησαν το πρόσταγμα έσπευσε να τους σηκώσει.

Όπως είναι φυσικό, οι δημοσιογράφοι αντέδρασαν και οι περισσότεροι από αυτούς αποχώρησαν από την αίθουσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ