«Μαγκωμένα» χαμόγελα στη ΔΗΜΑΡ για το ποσοστό και το πολιτικό σκηνικό - iefimerida.gr

«Μαγκωμένα» χαμόγελα στη ΔΗΜΑΡ για το ποσοστό και το πολιτικό σκηνικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μη χείρον βέλτιστον για τη Δημοκρατική Αριστερά... Η διαφαινόμενη εκλογική επίδοση του κόμματος σε ποσοστό ανάμεσα στο 5,5% (κι όχι 4,5%, όπως «θέλησαν» οι πρώτες εκτιμήσεις) και το 6,5% έφερε κάπως μεγαλύτερη ικανοποίηση από την αρχική, στις τάξεις των στελεχών της ΔΗΜΑΡ.

Το ποσοστό στο οποίο θα κινηθεί η ΔΗΜΑΡ είναι ασφαλώς κατώτερο από αυτό που κατέγραφαν οι δημοσκοπήσεις της πρώιμης προεκλογικής περιόδου. Ήταν όμως «κοινός τόπος» ότι το κόμμα έχανε έδαφος όσο περνούσε ο χρόνος- έτσι ουδείς απογοητεύεται από τη διαφαινόμενη τελική επίδοση.

Προβληματισμό όμως εκφράζουν τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ για την «επόμενη μέρα»

«Το αποτέλεσμα είναι δύσκολα διαχειρίσιμο», δήλωσε στο Mega, μιλώντας εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ, ο Νίκος Μπίστης. «Οι πολιτικές που ηττήθηκαν δεν μπορεί να επανέλθουν» παρατήρησε και επεσήμανε ότι η «αντιμνημονιακή» ψήφος που δόθηκε στο κόμμα του δεν πρέπει να συγχέεται με την ψήφο που δόθηκε στο ΚΚΕ ή στους «Ανεξάρτητους Έλληνες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ