Ευχές του για την ανάδειξη μιας βιώσιμης κυβέρνησης έστειλε ο Βαρθολομαίος - iefimerida.gr

Ευχές του για την ανάδειξη μιας βιώσιμης κυβέρνησης έστειλε ο Βαρθολομαίος

Τις ευχές του για την ανάδειξη μιας βιώσιμης κυβέρνησης έστειλε ο Βαρθολομαίος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική του ευχή, για την εκλογή μιας «βιώσιμης» κυβέρνησης ώστε να βγει η χώρα από την κρίση, έστειλε ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος από την Κωνσταντινούπολη.

Απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα, μετά τη λειτουργία στον Αγιο Γεώργιο της Πύλης Αδριανουπόλεως (Εδιρνέκαπου), δίπλα στα βυζαντινά τείχη της Κωνσταντινούπολης, ο πατριάρχης έστειλε τη δική του ευχή για την ανάδειξη μιας «βιώσιμης» και «σταθερής» κυβέρνησης, η οποία θα «μπορέσει να εξαγάγει την Ελλάδα από την κρίση την οποίαν διέρχεται», όπως χαρακτηριστικά είπε, έτσι ώστε «να επανέλθει ο ελληνικός λαός στην ευτυχία του, στην ομοψυχία του, στην αξιοπρέπειά του, όπως του ταιριάζει».

«Αυτές είναι οι ευχές της μητρός Εκκλησίας τις οποίες απευθύνουμε από εδώ προς ολόκληρο τον ευσεβή ελληνικόν λαόν, κατά τη σημερινήν κρίσιμον ημέραν των γενικών βουλευτικών εκλογών», κατέληξε ο οικουμενικός πατριάρχης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ