Διπλό μήνυμα Σόιμπλε σε Παρίσι και Αθήνα, ανήμερα των εκλογών - iefimerida.gr

Διπλό μήνυμα Σόιμπλε σε Παρίσι και Αθήνα, ανήμερα των εκλογών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη χρηματοδότηση της ανάπτυξης και στο Δημοσιονομικό Σύμφωνο, αναφέρθηκε σήμερα, ανήμερα των γαλλικών προεδρικών και των γενικών ελληνικών εκλογών, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στέλνοντας το δικό του, σαφές, μήνυμα σε Παρίσι και Αθήνα.

Tη στιγμή που όλος ο κόσμος έχει το βλέμμα του στραμμένο στις γαλλικές και στις ελληνικές εκλογές, ο κ. Σόιμπλε με νέα του δήλωση στο περιοδικό Focus, απηύθυνε το δικό του μήνυμα σε Γαλλία και Ελλάδα.

«Τα χρέη είναι η βασική αιτία της οικονομικής κρίσης» ανέφερε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών και τάχθηκε ρητά κατά των κρατικών χρηματοδοτήσεων για τα προγράμματα ανάπτυξης.

Επίσης, επανέλαβε ότι δεν πρέπει να χαλαρώσει το Δημοσιονομικό Σύμφωνο Σταθερότητας και πως πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις, οι οποίες θα φέρουν ανάπτυξη.

Κλείνοντας ανέφερε ότι η ανάπτυξη στη Γερμανία είναι προϊόν της εφαρμογής του αυστηρού δημοσιονομικού προγράμματος της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ