Βενιζέλος: «Ελπίζουμε ότι ο λαός θα κρίνει με ιστορική συνείδηση» [βίντεο] - iefimerida.gr

Βενιζέλος: «Ελπίζουμε ότι ο λαός θα κρίνει με ιστορική συνείδηση» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα αισιοδοξίας για μια αυτοδύναμη Ελλάδα, όπως είναι το βασικό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ, θέλησε να δώσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις του αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ψήφισε στο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής και αμέσως μετά είπε στους δημοσιογράφους: «Σήμερα είναι η πιο κρίσιμη μέρα για τη χώρα, για την πορεία και τη φυσιογνωμία της. Οι έλληνες πολιες ξέρουν ότι σήμερα αποφασίζουν. Μιλήσαμε στον λαό με ειλικρίνια, είπαμε όλη την αληθεια. Οι πολίτες γνωρίζουν πλήρως τις καταστάσεις και τα προβλήματα»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατέληξε λέγοντας ότι περιμένει την κρίση του λαού με απόλυτο δημοκρατικό σεβασμό: «Η σημερινή ψήφος αφορά το μέλλον. Αυτό που θα προκύψει θα μας προσδιορίσει. Ελπίζουμε ότι ο λαός θα κρίνει με ιστορική συνείδηση

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την προσέλευσή του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος άκουσε χειροκροτήματα από συγκεντρωμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ενώ από διπλανή οικία ακούστηκαν αποδοκιμασίες.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ