Power of Love: Ξέσπασε ο Bill -«Με τραμπούκισε -Είπε θα του σπάσω τα πόδια και τα χέρια» [βίντεο] - iefimerida.gr

Power of Love: Ξέσπασε ο Bill -«Με τραμπούκισε -Είπε θα του σπάσω τα πόδια και τα χέρια» [βίντεο]

Ο Bill Σαντρίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κακός χαμός έγινε στο σπίτι του Power of Love, κατά τη διάρκεια της σύνδεσης με τον Bill Σαντρίας.

Ο Bill υποστήριξε πως τον τραμπούκισε ο Αλέξανδρος Κολυβάς, ο οποίος εξαπέλυσε απειλές εναντίον του.

«Μπήκαν στο δωμάτιό μου και με τραμπούκισαν. Την πρώτη φορά που μπήκαν μέσα στο δωμάτιό μου, και αν έχει ο Βασίλης Χαλκιάς τα… παντελόνια που φοράει, να πει την αλήθεια, αλλιώς να μην μιλήσει καθόλου, δεν έχω θέμα. Ημουν στο δωμάτιο εγώ, ο Ίον και ο Βασίλης και μπήκαν μέσα τρελαμένοι ο Αλέξανδρος και μετά ακολούθησαν ο Τζόνι και ο Παύλος γιατί κάτι είχε γίνει με την Ιόλη και έψαχναν τα κινητά μας. Ο Αλέξανδρος πήρε το κινητό μου κι έψαχνε τα μηνύματα, ενώ του έλεγα ότι δεν έχω κάνει κάτι. Ήταν πολύ επιθετικοί. Μου έλεγε ποιος έστειλε μήνυμα στην Ιόλη και τέτοια», είπε ο Bill.

«Μια άλλη μέρα μπήκε μέσα, επειδή είχε βγει ένα spoiler, και ρωτούσε ποιος το είχε βγάλει… Και είπε “όποιος το είπε, θα του σπάσω τα πόδια και τα χέρια”. Του είπα ότι δεν θέλω να μου μιλάει έτσι και μετά μου ζήτησε συγγνώμη», πρόσθεσε.

Ο Βασίλης Χαλκιάς διέψευσε το συμβάν με τα κινητά και είπε τι έγινε, ενώ ο Αλέξανδρος ξεκαθάρισε ότι απλά του ζήτησε να δει το κινητό του. Μάλιστα, για τη φράση «θα του σπάσω τα πόδια», ο Αλέξανδρος ανέφερε: «Ναι, το είπα. Οχι μόνο σε αυτούς, είπα ότι το έχω πει σε όλους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ