Παράσταση σε υπό κατασκευή σήραγγα του μετρό Πειραιά -Σε τούνελ, μες τα μπάζα [βίντεο] - iefimerida.gr

Παράσταση σε υπό κατασκευή σήραγγα του μετρό Πειραιά -Σε τούνελ, μες τα μπάζα [βίντεο]

Ρούλα Πατεράκη

Μετά την πρώτη επιτυχημένη παράσταση-performance με τίτλο «Η εκδρομή» στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου η Ρούλα Πατεράκη κατεβαίνει στις υπό κατασκευή σήραγγες του μετρό Πειραιά.

Ετσι ολοκληρώνει την τριλογία της πάνω στο έργο του Δημήτρη Δημητριάδη «Πεθαίνω σα Χώρα», με την τρίτη παράσταση – performance από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με τίτλο «Εκταφη».

Η «Εκταφή» θα παρουσιαστεί την Τρίτη 9 Απριλίου στις 20:30 τιμώντας την 9η Απριλίου του 1940 ημέρα εισβολής των γερμανικών στρατευμάτων στη Θεσσαλονίκη.

Η Εκταφη θα παρουσιαστει την Τριτη 9 Απριλίου στις σηραγγες του μετρο στον Πειραιά

Η Ρούλα Πατεράκη μέσα στα μπάζα και τα χώματα, στην υπό κατασκευή σήραγγα του Μετρό θα αναμετρηθεί με το κείμενο του Δημήτρη Δημητριάδη. Μαζί της οι ηθοποιοί Βογιατζής Βαγγέλης, Γούργουλιος Παναγιώτης, Κεχαγιάκης Κώστας, Κουρμούλη Ευανθία, Ντέκα Ιλισάντερ, Παπαδάκη Νάνα, Παπουτσή Δανάη, Τσίκλης Δημήτρης, Σοφιανίδου Τασία , Ανθούλα Φουντά.

Δείτε το βίντεο από την προετοιμασία της παράστασης:

Τα σκηνικά και τα κοστούμια επιμελείται η Μαργαρίτα Πέτροβα, μουσική – ήχοι Νίκη Καραγεώργου Μαρία Κουρμούλη, Δημήτρης Καλαντζής

Η παράσταση διαρκεί 80' και ο χώρος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα

Διάρκεια παράστασης 80 λεπτά
Ελεύθερη είσοδος με δελτία προτεραιότητας από τα ταμεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά / Αριθμός θεατών 60

Μετά την πρώτη επιτυχημένη παράσταση-performance με τίτλο «Η εκδρομή» στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου η Ρούλα Πατεράκη κατεβαίνει στις υπό κατασκευή σήραγγες του μετρό Πειραιά

Η παράσταση θα φιλοξενηθεί στον υπό κατασκευή σταθμό του ΜΕΤΡΟ – ΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ δίπλα από το ΔΘΠ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ