Ιμάμογλου: Προηγούμαι στην Κωνσταντινούπολη, και με την επανακαταμέτρηση - iefimerida.gr

Ιμάμογλου: Προηγούμαι στην Κωνσταντινούπολη, και με την επανακαταμέτρηση

Εκρέμ Ιμάμογλου/Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης για τη δημαρχία της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου δήλωσε σήμερα ότι εξακολουθεί να προηγείται με 18.742 ψήφους μετά την ολοκλήρωση της επανακαταμέτρησης των άκυρων ψήφων σε 17 από τις 39 περιφέρειες της πόλης.

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox TV της Τουρκίας ότι έχουν επανακαταμετρηθεί 119.652 άκυρες ψήφοι, εκ των οποίων οι 2.184 κρίθηκαν υπέρ του υποψηφίου του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και 785 προστέθηκαν στον ίδιο.

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου, ζήτησε χθες από το Ανώτερο Εκλογικό Συμβούλιο (YSK), να ανακηρυχθεί ως ο νέος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης. Μετά τις προσφυγές που κατέθεσε το AKP αμφισβητώντας την πρωτιά του στις εκλογές της Κυριακής, ζήτησε την παρέμβαση του Ανώτερου Εκλογικού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ