Τζανακόπουλος: Ανύπαρκτο για την κυβέρνηση το θέμα Πετσίτη - iefimerida.gr

Τζανακόπουλος: Ανύπαρκτο για την κυβέρνηση το θέμα Πετσίτη

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έξω από τα γραφεία της Κουμουνδούρου / Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αντεπίθεση πέρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζάνακόπουλος για το θέμα του Μανώλη Πετσίτη λέγοντας ότι για την κυβέρνηση είναι ένα ανύπαρκτο θέμα που η ΝΔ αναπαράγει ως fake news προκειμένου να κρύψει το θέμα με τα δάνεια των 200 εκατομμυρίων πήρε και δεν αποπληρώνει.

«Βγάζει μάτι ο λόγος γιατί από την μεριά της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναπαράγονται ή ενορχηστρώνονται τα fake news που παρουσιάζονται καθημερινά σε δελτία ειδήσεων και ιστοσελίδες γύρω από τον κ.Πετσίτη. Ολα αυτά εντάσσονται στο αντί-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο προκειμένου να επιστρέψει στην εξουσία το παλιό πολιτικό σύστημα» σημείωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και προσέθεσε:

«Ξέρετε γιατί ξαναφέρατε ένα θέμα ανύπαρκτο για την ελληνική κυβέρνηση στην ημερήσια διάταξη και στην ατζέντα των πολιτικών αιτήσεων; Θέλετε να δημιουργήσετε ένα πολιτικό αντιπερισπασμό σε σχέση με μια πολιτική εξέλιξη της προηγούμενης εβδομάδας. Δηλαδή για τις παραγγελίες διώξεων όσον αφορά τα δάνεια των κομμάτων. Για τα 200 εκατομμύρια δανεικά και αγύριστα που πήρατε ως Νέα Δημοκρατία».

Επίθεση και κατά της Σοφίας Ζαχαράκη

Μάλιστα ο κ.Τζανακόπουλος εξαπέλυσε και επίθεση κατά της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ Σοφίας Ζαχαράκη με αφορμή σημερινή της δήλωση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Σήμερα η κυρία Ζαχαράκη απάντησε ότι η Νέα Δημοκρατία διαχειρίζεται τα οικονομικά της με σύνεση και έτσι ακριβώς σκοπεύει να διαχειριστεί και τα δημόσια οικονομικά. Με λίγα λόγια μας είπε οτι πήρε 200 εκατομμύρια τα κράτησε και δεν τα έχει αποπληρώσει και ούτε υπάρχει καμία διάθεση στο εγγύς μέλλον να τα πληρώσει και οτι με το ίδιο θράσος μας λέει σήμερα ότι θα διαχειριστείτε και τα δημόσια οικονομικά» τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος και καταλήγοντας είπε:

«Να διατηρείτε μια χαμηλότερη ένταση στην κριτική σας με δεδομένο το επιβαρυμένο παρελθόν που έχετε και ως Νέα Δημοκρατία και ως παλιό πολιτικό σύστημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ