Συνελήφθη ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή, συζύγου της Βικτώριας Καρύδα - iefimerida.gr

Συνελήφθη ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή, συζύγου της Βικτώριας Καρύδα

Γιάννης Μακρής και Βικτώρια Καρύδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην προσαγωγή ενός υπόπτου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, σχετίζεται με τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 31χρονο από τη Βουλγαρία, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Η δολοφονία Μακρή

Ο επιχειρηματίας δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα, στις 31 Οκτωβρίου του 2018.

Ο 47χρονος επιχειρηματίας εκείνο το βράδυ, λίγο πριν τις 9, έφευγε από την πολυτελή μεζονέτα του με προορισμό το νέο του κατάστημα με υπηρεσίες καθαρισμού και φύλαξης, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα βρισκόταν σε μια επίδειξη μόδας.

Ο Γιάννης Μακρής βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο Smart του το οποίο είχε παρκαρισμένο μερικά μέτρα από την πόρτα του.

Ο εκτελεστής τον πλησιάζει στο παράθυρο και του ρίχνει. Ο Γιάννης Μακρής αιφνιδιάζεται ωστόσο βγαίνει από το αυτοκίνητό του, διανύει κάποια μέτρα αλλά ο δολόφονος του ρίχνει τη χαριστική βολή.

Ο γρίφος της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή βασάνισε επί πέντε μήνες την Ασφάλεια Αττικής. Οι αξιωματικοί δυσκολεύονταν καθώς ο 47χρονος επιχειρηματίας κουβαλούσε μαζί του το σκοτεινό παρελθόν του από την Αυστραλία.

Η σύζυγος της παίκτριας του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», Βικτώριας Καρύδα, πατέρας δυο ανήλικων παιδιων φέρεται να ειχε ενα σκοτεινό παρελθόν στην Αυστραλία που τον ακολούθησε μέχρι την Αθήνα...

Ο Γιάννης Μακρής είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε υποθέσεις ναρκωτικών στην Αυστραλία, του είχαν χρεώσει περίεργες απόπειρες δολοφονίας αλλά και εμπλοκή σε θερμά επεισόδια σε Αυστραλία, Αγγλία και Μύκονο.

Ο 47χρονος επιχειρηματίας είχε παντρευτεί σε έναν γάμο χλιδής στη Μύκονο την σύντροφό του και μητέρα των δυο παιδιών του Βικτώρια Καρύδα. Εντυπωσιακή ξανθιά, μοντέλο και συμπαθής, η Βικτώρια Καρύδα συμμετείχε από τον περασμένο Σεπτέμβριο στο My Style Rocks.

Δείτε σε βίντεο καρέ-καρέ τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, σε βίντεο, προέβαλε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ τον περασμένο Νοέμβριο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ