Βικτώρια Καρύδα: Χαίρομαι που έπιασαν το εκτελεστή -Του εύχομαι το χειρότερο [βίντεο] - iefimerida.gr

Βικτώρια Καρύδα: Χαίρομαι που έπιασαν το εκτελεστή -Του εύχομαι το χειρότερο [βίντεο]

Βικτώρια Καρύδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της σύλληψης του εκτελεστή του Γιάννη Μακρή έκανε η σύζυγός του και μοντέλο Βικτώρια Καρύδα.

Λέγοντας πως είναι ανακουφισμένη με τις εξελίξεις, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ευχήθηκε τα χειρότερα στον συλληφθέντα, ενώ ανέφερε πως εκείνη και τα παιδιά της δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

«Χαίρομαι που τον έπιασαν. Η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της. Εύχομαι τα χειρότερα γι' αυτόν τον άνθρωπο», σημείωσε η Βικτώρια Καρύδα λέγοντας πως δεν ξέρει τίποτα για τον συλληφθέντα και πως η αστυνομία κάνει αυτό που πρέπει να κάνει.

Να σημειωθεί πως η ΕΛ. ΑΣ προχώρησε την Πέμπτη στην προσαγωγή ενός υπόπτου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, σχετίζεται με τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 31χρονο από τη Βουλγαρία, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον 31χρονο Βούλγαρο που συνελήφθη για το φονικό το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου 2018, να είχε και συνεργό, ο οποίος καταζητείται και δεν είναι άλλος από τον 35χρονο αδελφό του.

«Μουγκός» και σκληρός ο ύποπτος – Δεν έχει πει ούτε μία λέξη

«Μουγκό» αποκαλούν οι αστυνομικοί τον ύποπτο, καθώς από την ώρα που συνελήφθη δεν έχει πει ούτε μία λέξη. Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, στην κυριολεξία δεν έχει ανοίξει καν το στόμα του να πει το οτιδήποτε. Ό,τι έχει πει, το έχει πει μόνο μέσω της δικηγόρου του.

Οι αστυνομικοί τον περιγράφουν ως έναν πάρα πολύ σκληρό άνθρωπο για τον οποίο γνωρίζουν ότι είναι εκτελεστής συμβολαίων θανάτου τόσο ο ίδιος, όσο και ο αδελφός του. Μάλιστα, θεωρούν ότι αυτή δεν ήταν αυτή η πρώτη φορά που έχουν σκοτώσει άνθρωπο. Πιστεύουν ότι ο ίδιος και ο αδελφός του έχουν κάνει ομάδα εκτελώντας συμβόλαια θανάτου διεθνώς, όπως σε χώρες των Βαλκανίων αλλά και της Ευρώπης, γι’ αυτό και θα αναζητήσουν στοιχεία μέσω της Ιντερπόλ.

Αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει

Ο δράστης, που έμενε σε ένα ξενοδοχείο στη Γλυφάδα, συνελήφθη στον δρόμο ενώ περπατούσε, πιθανώς καθώς πήγαινε να συναντήσει κάποιον. Κατά τη σύλληψή του προέβαλε πολύ έντονη αντίσταση και προσπάθησε να φύγει. Ευτυχώς, ήταν άοπλος, Αν είχε όπλο, σίγουρα θα το χρησιμοποιούσε όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ