Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους: Χάος σε Κηφισό και Λεωφόρο Συγγρού

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί από το πρωί στους δρόμους της Αθήνας και η κίνηση είναι αυξημένη τόσο στον Κηφισό, όσο και στο κέντρο της Αθήνας.

Η κίνηση στον Κηφισό είναι ιδιαίτερα αυξημένη από την Ιερά Οδό μέχρι το ύψος του Κόκκινου Μύλου. Νωρίς το πρωί είχε σημειωθεί ατύχημα στην άνοδο του Κηφισού με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να γίνεται με χαμηλές ταχύτητες.

Τα οχήματα κινούνται σημειωτόν και στην Λεωφόρο Συγγρού από το ύψος της Κασομούλη μέχρι τη στάση Μετρό Συγγρού Φιξ.

Αυξημένη είναι η κίνηση στην Καλλιρρόης και στην Πειραιώς λόγω των αντιπλημμυρικών έργων στην υπόγεια διάβαση της Χαμοστέρνας. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σημείο θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Απριλίου.
Καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία:

  • στην υπόγεια διάβαση της οδού Χαμοστέρνας, στο τμήμα της από την οδό Πανδώρου έως την πάροδο Κωνσταντινουπόλεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Κατά τη διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται πάνω από τον ανισόπεδο κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας.
  • στην υπόγεια διάβαση της οδού Π. Τσαλδάρη, στο τμήμα της 200μ. πριν την υπόγεια διάβαση έως και την οδό Κορυζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα. Κατά τη διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται πάνω από τον ανισόπεδο κόμβο.

Στην οδό Χαμοστέρνας, στο τμήμα της από την οδό Ορέστου έως την οδό Αλκμήνης, η κυκλοφορία θα διακόπτεται εναλλάξ στην αριστερή και στη δεξιά λωρίδα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιώς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ