Εκλογές στην Τουρκία: Νέα καταμέτρηση ψήφων σε 17 περιφέρειες της Κωνσταντινούπολης - iefimerida.gr

Εκλογές στην Τουρκία: Νέα καταμέτρηση ψήφων σε 17 περιφέρειες της Κωνσταντινούπολης

Στιγμιότυπο από τις εκλογές στην Τουρκία (AP Photo/Emrah Gurel)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα καταμέτρηση των ψήφων διεξάγεται σε 17 περιφέρειες της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε, οι άκυρες ψήφοι σε 16 περιφέρειες της Κωνσταντινούπολης και όλες οι ψήφοι σε μία περιφέρεια καταμετρώνται εκ νέου μετά τις τοπικές εκλογές που διεξήχθησαν στην Τουρκία.

Τα αρχικά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της Κυριακής έδειξαν πως το αντιπολιτευόμενο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα κέρδισε με μικρή διαφορά τον έλεγχο των δύο μεγαλύτερων πόλεων της Τουρκίας, της Κωνσταντινούπολης και της Άγκυρας. Η Κωνσταντινούπολη έχει 39 περιφέρειες.

Το κόμμα AKP του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν προσέφυγε κατά των εκλογικών αποτελεσμάτων σε όλες τις περιφέρειες των δύο πόλεων, υποστηρίζοντας πως τα αποτελέσματα επηρεάσθηκαν από άκυρες ψήφους και παρατυπίες κατά την ψηφοφορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ