5 τροφές που τρώνε καθημερινά οι δερματολόγοι για να διατηρούν καθαρή την επιδερμίδα τους - iefimerida.gr

5 τροφές που τρώνε καθημερινά οι δερματολόγοι για να διατηρούν καθαρή την επιδερμίδα τους

Φρούτα και λαχανικά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ίντερνετ βρίθει συμβουλών (τεκμηριωμένων ή μη), από ειδικούς (ή όχι τόσο «ειδικούς») για ομορφιά: όμως, τελικά, αυτές που ξέρουμε ότι κρατάτε είναι αυτές που συνδέονται με τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα.

Υπάρχει μια αδιάψευστη και αδιαπραγμάτευτη αλήθεια που μπορεί να έχετε ακούσει πολλές φορές κι άλλες τόσες να έχετε ξεχάσει λόγω των ρυθμών της καθημερινότητάς σας: ότι η ομορφιά, όσα προϊόντα κι αν χρησιμοποιείτε, ξεκινά από μέσα. Από τις τροφές που επιλέγετε.

Τα θρεπτικά τους συστατικά αντανακλώνται στο πρόσωπό σας: κι αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά οι άνθρωποι που αφοσιώθηκαν στην επιστήμη που μελετά το δέρμα και τις ανάγκες του. Οι δερματολόγοι.

Έχετε αναρωτηθεί ποιες τροφές καταναλώνουν οι ίδιοι για να κρατούν την επιδερμίδα τους ενυδατωμένη, καθαρή και λαμπερή; Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, ότι δεν φτάνει μόνο η διατροφή για το μέγιστο αποτέλεσμα. Η ποιότητα των προιόντων της καθημερινής περιποίησης, γενετικοί και εξωτερικοί παράγοντες είναι σε άμεση συνάρτηση με την υγεία της επιδερμίδας μας.

Διαβάστε ποιες τροφές δεν λείπουν από το διατροφολόγιο των δερματολόγων, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ