Μυρσίνη Λοΐζου: Τι απαντά στο ΚΙΝΑΛ για τη χρήση του «Καλημέρα Ηλιε» στο συνέδριο - iefimerida.gr

Μυρσίνη Λοΐζου: Τι απαντά στο ΚΙΝΑΛ για τη χρήση του «Καλημέρα Ηλιε» στο συνέδριο

Η Μυρσίνη Λοΐζου/ Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια λακωνική ανάρτηση σχολίασε η Μυρσίνη Λοΐζου το γεγονός ότι το «Καλημέρα Ηλιε» ακούστηκε στο κλείσιμο του συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ, στο ΣΕΦ, την Κυριακή.

Το 2011 η Μυρσίνη Λοΐζου είχε απαγορεύσει στο ΠΑΣΟΚ να χρησιμοποιεί το εμβληματικό τραγούδι του πατέρα της, αλλά και οποιοδήποτε άλλο έργο του, σε κομματικές εκδηλώσεις. «Το τραγούδι αυτό καλημερίζει τον Ήλιο, την ελπίδα, την αλληλεγγύη και την προσμονή ενός ολόκληρου Λαού, για Δημοκρατία και Ελευθερία. Εσείς όμως, είστε υπεύθυνοι για την πιο βαθιά, πνευματική, αξιακή, ηθική και πολιτισμική καταχνιά που θα μπορούσε να έχει ποτέ αυτός ο τόπος. Ως εκ τούτου, σας υπαγορεύω ρητά και κατηγορηματικά, να χρησιμοποιείτε έργο ή μέρους του έργου του Μάνου Λοΐζου, σε οποιαδήποτε κομματική σας εκδήλωση ή δραστηριότητα», ανέφερε τότε σε επιστολή της η κ. Λοΐζου.

Παρόλα αυτά, το ΚΙΝΑΛ επέλεξε να ακουστεί το «Καλημέρα Ηλιε» στο κλείσιμο του συνεδρίου στο ΣΕΦ. Το γεγονός σχολίασε με λακωνικό τρόπο η Μυρσίνη Λοΐζου. «Χαλάλι του, του ΚΙΝΑΛ, το “Καλημέρα Ηλιε”. Καλό μήνα», έγραψε η... για λίγο υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, που αναγκάστηκε να αποσυρθεί έπειτα από την αποκάλυψη ότι έπαιρνε τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ