Νέα διαδικτυακή τρέλα – Προσπαθούν να μιμηθούν τον ήχο συναγερμού χτυπώντας τον λαιμό τους [βίντεο]

Σαν να μην έφταναν οι παράξενες και επικίνδυνες διαδικτυακές προκλήσεις, άλλη μία ήρθε να προστεθεί, η οποία μάλιστα έχει γίνει ήδη viral.

Αυτή τη φορά, νέοι και νέες προσπαθούν να μιμηθούν με τη φωνή τους, τον... ήχο που κάνει ένας συναγερμός αυτοκινήτου.

Σε βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχουν κατακλύσει το ίντερνετ, βλέπουμε κοπέλες και νεαρούς να χτυπούν τον λαιμό τους, την ώρα που βγάζουν κραυγές σε υψηλό τόνο, προσπαθώντας να μιμηθούν τον ήχο του συναγερμού.

Κάποια από αυτά έχουν ήδη εκατομμύρια views και έχουν εμπνεύσει και άλλους να αντιγράψουν αυτή την κίνηση.

Δημιουργός αυτής της τρέλας φέρεται να είναι η 22χρονη Αμερικανίδα Πέιτον Γκίμπσον, η οποία ανέβασε στο Twitter ένα βιντεάκι 5 δευτερολέπτων την προηγούμενη εβδομάδα.

Δίπλα στο βίντεο, το οποίο έχουν δει τουλάχιστον 7,500,000 άνθρωποι, ενώ έχει γίνει retweet 90,000 φορές και έχει αποσπάσει πάνω από 280,000 like, γράφει: «Το κρυφό μου ταλέντο... ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ».

«Νομίζω ότι είναι τρελό ότι υπάρχει μία πρόκληση που γυρνάει παντού. Δεν πίστεψα ποτέ ότι ένα κορίτσι σαν εμένα από την Utah θα μπορούσε να επηρεάσει τόσους πολλούς ανθρώπους», είπε η νεαρή κοπέλα μιλώντας στη The Sun Online.

«Έχω μια φίλη, η οποία με έμαθε πώς να κάνω αυτόν τον ήχο, μου το έδειξε όταν ήμουν περίπου 15χρονών», πρόσθεσε.

Χωρίς λοιπόν να το καταλάβει, η 22χρονη ξεκίνησε μια «τρέλα», η οποία είχε απήχηση σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όπως ήταν φυσικό, υπήρξαν ποικίλα σχόλια για αυτή τη νέα «μόδα», ενώ άλλοι το αντιμετώπισαν με χιούμορ. Ένας χρήστης του Facebook, έγραψε χαρακτηριστικά: «Αν προσπαθήσει κανείς να την απαγάγει, έχει ενσωματωμένο ένα αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ