#Cheesechallenge: Η νέα πρόκληση που βάζει τους γονείς να πετούν τυρί στο πρόσωπο των μωρών τους [εικόνες] - iefimerida.gr

#Cheesechallenge: Η νέα πρόκληση που βάζει τους γονείς να πετούν τυρί στο πρόσωπο των μωρών τους [εικόνες]

Η νέα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μερικοί γονείς λατρεύουν να παρακολουθούν το παιδί τους να δοκιμάζει κάτι ξινό για πρώτη φορά, όπως μια φέτα λεμόνι. Μια νέα τάση όμως που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, θέλει τους γονείς να ρίχνουν φέτες τυρί στο πρόσωπό του μωρού τους, ελπίζοντας πως θα κολλήσει.

Η νέα viral τάση, ή «δοκιμασία» όπως το λένε μερικοί, περιλαμβάνει ενήλικες να ρίχνουν μια φέτα τυριού του τοστ στο πρόσωπο του μωρού τους. Γιατί; Με την ελπίδα πως θα κολλήσει στο πρόσωπο του.

#cheesechallenge thanks for participating kendall pic.twitter.com/RdtOfQWsnJ


Το «cheese challenge» όπως ονομάζεται, φαίνεται να ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα από τον πατέρα Τσαρλς Αμάρα στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών, που μοιράστηκε ένα βίντεο στην σελίδα του στο Facebook και δείχνει ένα μωρό να κάθεται στο παιδικό καρεκλάκι, προτού του ρίξει ένα κομμάτι τυριού στο πρόσωπο.

Introducing Logan, the Cheese Ninja -#cheesechallenge pic.twitter.com/xxXnHO1ou5


«Το ζήτησες, να το! Επίθεση του τυριού, επεισόδιο νούμερο 2» έγραψε στην ανάρτησή του που τώρα έχει διαγραφεί. «Δεν ήταν χαρούμενος μετά από αυτό».

#cheesechallenge she was unfazed pic.twitter.com/6IEXwKDRPz


Το βίντεο δείχνει την ‘έκπληκτη αντίδραση του παιδιού όταν η φέτα του τυριού έμεινε κολλημένη στο πρόσωπό του.

Στη συνέχεια, το ίδιο βίντεο το ανάρτησε ο χρήστης του Twitter, @unclehxlmes, ισχυριζόμενος πως «μόλις έριξε τυρί στον μικρό του αδερφό». Το βίντεο το είδαν εκατομμύρια χρήστες προτού αποφασίσει να το διαγράψει και ομολογήσει πως δεν ήταν δικό του.

Χιλιάδες γονείς έσπευσαν να κάνουν την νέα αυτή δοκιμασία και φυσικά να την αναρτήσουν στα social media, ωστόσο πολλοί ήταν και οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που δεν συμφωνούν καθόλου με την νέα αυτή τάση, λέγοντας ότι πλησιάζει στα όρια της κακοποίησης παιδιού.

«Μόλις ανακάλυψα αυτό το #cheesechallenge. Το είδα και η πρώτη μου αντίδραση ήταν ‘πόσο λάθος είναι αυτό;;;’» έγραψε ένας χρήστης. «Πραγματικά πιστεύω ότι πλησιάζει στα όρια της κακοποίησης παιδιού. Είναι τόσο απίστευτα ηλίθιο που δεν έχει κανέναν νόημα να το κάνει κανείς. Πρόκειται για μωρά, για μωρά!» ανέφερε κάποιος άλλος.

Ακόμη και το μοντέλο Κρίσι Τέιγκεν επενέβη λέγοντας: «Λατρεύω τις φάρσες όσο κανείς άλλος, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να ρίχνει τυρί σε ένα αξιολάτρευτο, ανυποψίαστο μωρό που η μόνη του εμπιστοσύνη σε αυτό τον κόσμο είμαι εγώ».

I love a prank as much as anybody but I cannot get myself to throw cheese at my adorable, unsuspecting baby who has all the hope and trust in the world in me


Άλλα αρνητικά σχόλια ανέφεραν: «Έι, ίντερνετ, σταματήστε να πετάτε τυρί στα μωρά. Είναι ντροπιαστικό», «Αυτό το cheesechallenge δεν είναι καθόλου αστείο. Το μωρό σας δεν μπορεί να δώσει την συγκατάθεσή του. Έχω δει βίντεο με μωρά να κλαίνε, το τυρί να χτυπά το μάτι ενός μωρού, σταματήστε το» αλλά και «Το cheesechallenge είναι ηλίθιο. Αν νομίζετε ότι είναι αστείο να ρίχνετε τυρί σε ένα μωρό, μήπως δεν θα έπρεπε να έχετε καν μωρό;».

Hey internet, stop throwing cheese at babies. It is embarrassing humanity. #cheesechallenge

This #cheesechallenge is NOT FUNNY! Your baby is unable to consent to this. I’ve seen videos of babies crying, the cheese hitting a baby in the eye, EVEN a cheese slice covering a baby’s nose and mouth. STOP IT! #BadParenting

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ