Η Κρητικοπούλα tattoo artist που έγινε viral -Κάνει δωρεάν nipple tattoo στις γυναίκες με μαστεκτομή [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κρητικοπούλα tattoo artist που έγινε viral -Κάνει δωρεάν nipple tattoo στις γυναίκες με μαστεκτομή [εικόνες]

Φωτογραφία: Γιώτα Τζανίδου/Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χιλιάδες άνδρες και γυναίκες μοιράζονται τις τελευταίες ώρες την ανάρτηση μιας Ελληνίδας tattoo artist.

Η Γιώτα Τζανίδου, η tattoo artist που κατάφερε να συγκινήσει τον κόσμο των social media, θεωρεί ότι έκανε το αυτονόητο «Υπάρχουν τόσες γυναίκες που παλεύουν, που φοβούνται και που ντρέπονται.. ακόμα και μικρές κοπέλες ντρέπονται να βγάλουν το μπλουζάκι τους σε μια επαφή με τον σύντροφό τους. Είναι κρίμα αφού μπορώ να βοηθήσω γιατί να μην το κάνω;»

Η tattoo artist, ανέβασε το Σάββατο μια φωτογραφία στην οποία είχε δημιουργήσει με τη μέθοδο της δερματοστιξίας, μία θηλή στο στήθος μιας γυναίκας που είχε υποστεί μαστεκτομή. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και το στήθος σαν αληθινό. Η Γιώτα που έχει καταγωγή από τα Χανιά προσφέρθηκε να κάνει δωρεάν nipple tattoo σε όλες τις γυναίκες που έχουν κάνει μαστεκτομή.

Η ανάρτησή της αυτή συγκίνησε τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες, με αποτέλεσμα να μοιραστεί σχεδόν 10.000 φορές...

Δείτε την ανάρτηση της Γιώτας Τζανίδου που έγινε viral στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ