Θρήνος στην κηδεία της 22χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο Αιγάλεω [εικόνες] - iefimerida.gr

Θρήνος στην κηδεία της 22χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο Αιγάλεω [εικόνες]

η 22χρονη φοιτήτρια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έγινε σήμερα το μεσημέρι η κηδεία της 22χρονης φοιτήτριας από τον Πύργο, η οποία βρέθηκε νεκρή στις 23 Μαρτίου -κάτω από περίεργες συνθήκες- στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω.

Συγγενείς και φίλοι είπαν με θλίψη το τελευταίο αντίο στην 22χρονη που έφυγε τόσο νωρίς από κοντά τους.

η κηδεία της 22χρονης

Υπενθυμίζεται ότι για τον θάνατό της παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, με τους γονείς της να πιστεύουν πως η κόρη τους βρήκε τραγικό θάνατο σε κάποια σατανιστική τελετή. Η οικογένεια της 22χρονης κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία.

συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την άτυχη κοπέλα

Η άτυχη κοπέλα όταν βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά στης, είχε μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον. Με τους γονείς της μίλησε τελευταία φορά στο τηλέφωνο ρην Πέμπτη 21 Μαρτίου. Στη συνέχεια δεν απαντούσε στις κλήσεις τους και εκείνοι ανήσυχοι έφθασαν στην Αθήνα για να την αναζητήσουν, όταν τελικά μπήκαν στο διαμέρισμα παρουσία αστυνομικού και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το φρικτό θέαμα.

Στον χώρο εντοπίστηκε και ένα σημείωμα απελπισίας της φοιτήτριας, στο οποίο έγραφε πόσο απογοητευμένη ήταν από την κοινωνία.

οι φωτογραφίες που βρέθηκαν σε περίεργα προφίλ

Η υπόθεση άρχισε να παίρνει περίεργη τροπή μόλις οι γονείς ανακάλυψαν πως είχαν σβηστεί τα περισσότερα από τα δεδομένα της κοπέλας στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ σε αυτά που κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν, βρήκαν φωτογραφίες της 22χρονης με συγκεκριμένο πρόσωπο και στοιχεία που παραπέμπουν σε κύκλους σατανιστών.

Θρήνος στην κηδεία της 22χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο Αιγάλεω [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ