Μυστήριο με τον θάνατο 22χρονης φοιτήτριας: Αυτοκτόνησε με αέριο γέλιου -Οι θεωρίες περί σατανισμού - iefimerida.gr

Μυστήριο με τον θάνατο 22χρονης φοιτήτριας: Αυτοκτόνησε με αέριο γέλιου -Οι θεωρίες περί σατανισμού

Η 22χρονη φοιτήτρια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της φοιτήτριας στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο θάνατος της φοιτήτριας από τον Πύργο οφείλεται σε αυτοκτονία, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστός ο τρόπος. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η νεαρή φέρεται να έβαλε στο κεφάλι της σακούλα και να εισέπνευσε αέριο, πιθανότατα ήλιο, μέσω καλωδίου που είχε τοποθετηθεί σε φιάλη. Αυτό φέρεται να της προκάλεσε ασφυξία.

Ο ιατροδικαστής ανέφερε πως ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός και έφερε σημάδια πάλης. Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πατρίς» ο ιατροδικαστής Σωτ. Μπουζιάνης τόνισε πως η φοιτήτρια είχε «μακροσκοπική εικόνα ασφυξίας από αναφερόμενη εισπνοή αερίου» και υπογράμμισε πως δεν υπήρχαν ευρήματα περί εγκληματικής ενέργειες. «Φως» στην υπόθεση θα δώσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Από την πλευρά της η οικογένεια της φοιτήτριας υποστηρίζει πως ο θάνατος της κόρης τους έχει να κάνει με σατανιστική τελετή, καθώς πέθανε την ημέρα που είχε πανσέληνο και εαρινή ισημερία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ