Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο ενόψει της συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο ενόψει της συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας ενόψει της συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστοί θα παραμείνουν πολλοί κεντρικοί δρόμοι στην πρωτεύουσα το απόγευμα λόγω της συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ στο Σύνταγμα. Ήδη η Τροχαία έχει από το πρωί απαγορεύσει το παρκάρισμα ενώ από τις τρεις και μετά θα διακόπτεται η κυκλοφορία σε διάφορους δρόμους.

Ποιες θα είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

  • Η Λ. Αμαλίας θα κλείσει σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
  • Η Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της στο ρεύμα εισόδου προς Λ. Αμαλίας.
  • Η Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθανασίου Διάκου και του πεζόδρομου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο ρεύμα εισόδου προς Λ. Αμαλίας.
  • Η Λ. Βασ. Σοφίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
  • Η Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
  • Η Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Η Πατησίων, στο τμήμα της μεταξύ της πλατείας Ομονοίας και της οδού Χαλκοκονδύλη και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ομόνοια.
  • Η Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κολωνού και της πλατείας Ομονοίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ομόνοια.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ