ΠΑΣΟΚ για τα δάνεια: Γκεμπελική σπίλωση από ΣΥΡΙΖΑ -Ο Τσίπρας ζητούσε χαριστικές δανειοδοτήσεις - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ για τα δάνεια: Γκεμπελική σπίλωση από ΣΥΡΙΖΑ -Ο Τσίπρας ζητούσε χαριστικές δανειοδοτήσεις

Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στις διώξεις για τα δάνεια των κομμάτων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «γκεμπελική τακτική σπίλωσής του» από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τις διώξεις για τα δάνεια των κομμάτων την περίοδο 2005-2011.

Η Χ. Τρικούπη, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του iefimerida.gr, διερωτάται γιατί εξαιρείται από την έρευνα ο ΣΥΡΙΖΑ. «Πόσο μάλλον όταν ο κ. Τσίπρας ήταν ο μόνος πολιτικός αρχηγός που με επιστολή του στις 14/12/2010, ζητούσε από τις τράπεζες προνομιακές και χαριστικές δανειοδοτήσεις. Χαρακτηριστικά έγραφε «η αποδοχή των αιτημάτων μας απαιτεί ευρύτερη θεώρηση που δεν προσδιορίζεται αποκλειστικά με αυστηρά και μοναδικά χρηματοοικονομικά κριτήρια (sic)». Δηλαδή ζητούσε ευθέως να μην ισχύσουν τραπεζικά κριτήρια στην χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ» λέει η Χ. Τρικούπη.

Παράλληλα, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «για μια ακόμη φορά χρησιμοποιεί την γκεμπελική τακτική της σπίλωσης των πολιτικών αντιπάλων, εργαλειοποιώντας το θέμα των δανείων των κομμάτων».

«Όσον μας αφορά, έχουμε ξεκαθαρίσει ότι το ΠΑΣΟΚ με δική του πρωτοβουλία έχει προχωρήσει σε έλεγχο και εξυγίανση των οικονομικών του και σε ρυθμίσεις δανείων.

Και έχουμε ζητήσει από όλα τα κόμματα να πράξουν το ίδιο, ως αυτονόητη υποχρέωση για την διαφάνεια του δημόσιου βίου» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ και καταλήγει: «Οι αδίστακτες μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ που αποτελούν ως φαίνεται και την βασική του τακτική εν όψει εκλογών, δεν πρόκειται να τον σώσουν. Έχουν ήδη τελειώσει...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ